Het huis

De (F)Luisterboom is gehuisvest in een warme karaktervolle woning. Het gebouw heeft een ruime geschiedenis. Zo deed de woning ooit nog dienst als meisjesinternaat en als bloemenwinkel. Er werden over drie verdiepingen kamers ingericht.

Gedeelde werkplek

Je kan er in een gedeelde werkplek aan de slag en je verbinden met andere ondernemers en gelijkgezinde zielen. Een plek waar je niet alleen op je eigen eiland zit, maar omringd wordt en waar je kan delen, werken, studeren, bezinnen.

Werken in de (F)Luisterboom

Ben je zelf therapeut, arts, (welzijns)coach, trainer,… en heb je op regelmatige basis of af en toe een plek nodig om je cliënten of deelnemers te ontvangen, dan ben je altijd welkom in de (F)Luisterboom.

Je kan in de (F)Luisterboom terecht voor de huur van zowel een workshopruimte voor lezingen/trainingen (in kring tot een 20-tal mensen), alsook kleinere en grotere therapieruimtes voor het geven van individuele begeleiding, bemiddeling, lichaamsgerichte behandelingen, enz.

Er is een ruime keuken met alle voorzieningen (koelkast, microgolf- en gewone oven, kookplaten, senseo, thermossen, enz.). Er is een eetruimte, alsook het terras kan hiervoor worden gebruikt. Op elk verdiep zijn er sanitaire voorzieningen. De workshopruimte heeft verschillende voorzieningen om je training te faciliteren: goed werkende internetverbinding, flipchart, magnetische stroken aan de muren, een groot teeveescherm, meerdere zitmogelijkheden (stoelen, fauteuils, zitzakken,…), enz.

De (F)Luisterboom ligt op 15 minuten wandelafstand van het station. Er is een bushalte aan het begin van de straat en kom je met de wagen, dan kan je in de straat parkeren.

Overnachtingsmogelijkheden vind je in de nabije omgeving in B&B’s.

Voor meer info, contacteer Anniek.