Spelenderwijs verbinden met kinderen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 25/08/2020 - 26/08/2020
10:00 - 17:00

Locatie
De (F)Luisterboom

Categorieën Geen Categorieën


Datum dinsdag 25/08/20

Vervolgdata woensdag 26/08/20

Tijd 10:00 – 17:00 met een uurtje gedeelde middagpauze van 13:00 tot 14:00

Prijs €220 – 400 excl. 21% BTW (meer info vind je op de website van Blabla)

Trainer Annelies Peeters, trainer Verbindende Communicatie bij Blabla

Inschrijven kan via https://www.blabla-blabla.be/agenda/

Aantal deelnemers: max. 18 deelnemers

Voor wie ’s middags wil meegenieten van een gezonde maaltijd (verzorgd door catering Envie, met voorliefde voor bio, lokaal en seizoensgebonden), kan dit door €15 per maaltijd apart bij te betalen. Als je hiervoor kiest, is het belangrijk me dit minstens een week op voorhand te laten weten via anniek@defluisterboom.b

Verval jij in moeilijke situaties met je kind ook wel eens in dreigen, straffen, belonen of eisen?

Wens jij dat het ongepaste gedrag van je kind zo snel mogelijk STOPT?

Ben jij op zoek naar taal voorbij het ongewenste gedrag van je kind?

Wil jij je zo graag verbinden voorbij de strijd?

Wens jij jezelf ook toe om met je aandacht dichtbij jezelf  EN je kind te blijven.

En wil jij vooral leven wat jij eigenlijk al lang weet?

Als ouder beschikken wij allemaal over ‘de oerkennis van het opvoeden’. Onze westerse samenleving heeft ondertussen al zoveel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het kind. Deze kennis steunt ons in onze zoektocht als ouder, maar kan ons ook afleiden van wat wij diep vanbinnen al wel weten. Soms wordt het zelfs spannend om onze eigen intuïtie te vertrouwen.

Deze workshop is bedoeld voor alle ouders die graag terug in een bewust contact met zichzelf willen staan. Bewustworden van je eigen gevoelens en behoeften.

Als jij bewust omgaat met je gevoelens en behoeften, voel jij jouw kracht. Vanuit jouw kracht is het zoveel gemakkelijker om je kind te ondersteunen in spannende momenten.

Gedurende deze workshop leer je ahv het model van Geweldloze Communicatie de taal van de verbinding spreken. We gaan aan de slag met eigen situaties uit ons dagelijks leven. En we ontdekken ook hoe we met onze kinderen op een creatieve manier hun gevoelens en behoeften kunnen erkennen.

Annelies Peeters, zelf mama van 2 jonge kinderen, gepassioneerd in het verbinden met kinderen en al wie leeft en werkt met kinderen, tevens (kinder- en jongeren) therapeute en ook trainer in Verbindende Communicatie, neemt je graag 2 dagen mee in een creatieve ontdekkingstocht!