Spelenderwijs Verbinden met kinderen: voorbij straffen en belonen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Data - 26/01/2019 - 27/01/2019
10:00 - 17:00

Locatie
De (F)Luisterboom

Categorieën Geen Categorieën


Datum: za 26-01-2019

Vervolgdatum: zo 27-01-2019

Prijs: €240,00 excl. btw

Locatie: De (F)Luisterboom, Oscar Delghuststraat 37, 9600 Ronse

Trainer: Annelies Peeters, trainer in Verbindende Communicatie

Inschrijven kan via de Agenda van Blabla

 

Verval jij in moeilijke situaties met je kind ook weleens in dreigen, straffen, belonen of eisen?  Wens jij dat het ongepaste gedrag van je kind zo snel mogelijk STOPT?

Ben jij op zoek naar taal voorbij het ongewenste gedrag van je kind?  Wil jij je zo graag verbinden voorbij de strijd?  Wens jij jezelf ook toe om met je aandacht dichtbij jezelf EN je kind te blijven?  En wil jij vooral leven wat jij eigenlijk al lang weet?

Als ouder beschikken wij allemaal over ‘de oerkennis van het opvoeden’.  Onze westerse samenleving heeft ondertussen al zoveel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van het kind.  Deze kennis steunt ons in onze zoektocht als ouder, maar kan ons ook afleiden van wat wij diep vanbinnen al wel weten.  Soms wordt het zelfs spannend om onze eigen intuïtie te vertrouwen.

Deze workshop is bedoeld voor alle ouders die graag terug in een bewust contact met zichzelf willen staan.  Bewustworden van je eigen gevoelens en behoeften.

Als jij bewust omgaat met je gevoelens en behoeften, voel jij jouw kracht.  Vanuit jouw kracht is het zoveel gemakkelijker om je kind te ondersteunen in spannende momenten.

Gedurende deze workshop leer je ahv het model van Geweldloze Communicatie de taal van de verbinding spreken.  We gaan aan de slag met eigen situaties uit ons dagelijks leven.  En we ontdekken ook hoe we met onze kinderen op een creatieve manier hun gevoelens en behoeften kunnen erkennen.

Aantal deelnemers is beperkt tot 12 zodat we ten volle met eigen situaties van deelnemers aan de slag kunnen.

Annelies Peeters, zelf mama van 2 jonge kinderen, gepassioneerd in het verbinden met kinderen en al wie leeft en werkt met kinderen, tevens (kinder- en jongeren) therapeute en ook trainer in Verbindende Communicatie, neemt je graag 2 dagen mee in een creatieve ontdekkingstocht!